M-Pankki: Luotettavaa tietoa yrittäjyyteen ja yrityksiin liittyen

Rahoitukseen liittyvät konseptit ja termit saattavat aiheuttaa monille harmaita hiuksia. Erilaisia rahoitusvaihtoehtoja on pilvin pimein sekä yksilön että yrityksen tarpeisiin. Tämän sivuston tarkoituksena on opastaa lukijaa läpi sanastolabyrintin, joka vilisee lainoja, korkoja, koronkorkoja ja sijoituksia. Fokus on pk-yrityksille tarjottavissa rahoitusvaihtoehdoissa sekä yksityshenkilöiden taloudenhallinnassa.

Miten yritys perustetaan

Uutta M-Pankissa! Nyt voit lukea sivustoltamme helppolukuisen ja lyhyen opastuksen siihen, miten yritys perustetaan. Tämä artikkeli löytyy valikon kohdasta yrityksen perustaminen. Siinä käsiteltäviä asioita ovat mm. yrityksen merkitseminen rekistereihin, budjetointi, liiketoimintasuunnitelman laatiminen sekä verotukseen ja rahoitukseen liittyvät asiat. Toivomme, että pidät kirjoituksesta ja koet sen hyödylliseksi! Kuten aina, palautetta saa lähettää ylläpidolle.

Yksityishenkilöiden lainat, säästäminen ja sijoittaminen

Yksityishenkilöille suunnattujen artikkelien painopiste on erityisesti sijoittamisessa, säästämisessä ja lainojen vertailussa. Lainoja on moneen lähtöön, mutta mikä sopii yhdelle, ei aina sovi toiselle. Pyrimme kuvaamaan eri lainavaihtoehtoja objektiivisesti ja selkeästi, jotta rahoitusta kaipaava tietää, kenen puoleen kääntyä. Sijoittamisenkaan ei tarvitse olla vain pankkiireille, vaan kuka tahansa voi alkaa kerryttää salkkuaan, kunhan vain tietää tarpeeksi perusteista. Tavoitteenamme on siis opastaa lukijaa sijoittamisen alkuun sekä jakaa tietoa eri sijoitusvaihtoehdoista.

Yrityslainat pk-yrityksille

Pk-yrityksen pyörittäminen on tarpeeksi haastavaa ilman jatkuvaa huolta eri rahoitusvaihtoehdoista. Perinteiselle pankista haettavalle yrityslainalle on paljon vähemmän tunnettuja vaihtoehtoja, joista ei monestikaan puhuta. Tämä sivusto pyrkiikin kasaamaan tiedon vaihtoehdoista yhteen paikkaan, josta se on helposti saatavilla. Käymme läpi mm. erot julkisen ja yksityisen rahoituksen välillä sekä keinot yrityksen maksuvalmiuden parantamiseen.